Darko ne se*i..RAP ovde nikad nije ni bio neka sila osim u devedestima jos kad je Edo imao album Slusaj Mater i ostalo znaci zadnjih 15 godina rap ovde je izgubio svoje mjesto..kmecanje ili ne..oni svojim kmecanjem uzimaju hiljade svake sedmice, a tebi ostaje da kmecis preko medija...okreni se nekom drugom poslu..od repa se neces hljeba najesti..
Bio je rap sila samo ne u Bosni vec u Hrvatskoj krajem devedesetih. Dovoljno je reci: Tram 11 i njihov "Vrucina gradskog asfalta" album, dovoljno je poslusat Pad sistema od njih pa da cujes kako su oni bili pravo mocan hip hop dvojac. El Bahattee podero sa eksperimentalnom Amenom i povuko se na vrijeme sa scene. Edo Maajka, naravno, Slusaj Mater je klasika cista. A ovo danas - jeftine turbo folk verzije onog sto su prije deset godina radili Bushido i Sido.
@Trent Reznor U HR je i bilo neki repera kao i u Srbiji..BIH slabo..ali rap je davno isprdio odavde kao realno i u citavom svijetu..nekad je bilo Eminem,Ja Rule,50Cent, XZibit, i ostala ta ekipa iz tog vremena..ali nema toga vise..ovo danas je sve komercijala i to je to..
Prikaži sve komentare (79)