nazalost, vremenom se pokazalo da su te banke iskoristile svoju stručnost, znanje, vjestinu i finansijsku moc, te da su neistinito predugovorno informisale potrosace kao slabiju ugovornu stranu, kako bi ih navele da pristupe formularnim ugovorima, te da donesu pogresnu ekonomsku odluku koju, da su znali za stvarne izlozenosti rizicima, nikada ne bi donijeli. znaci, ustavni sud je donio odluku na osnovu vazecih zakona i sad je na potezu zakonodavna vlast u F BiH da zakon i prevaru ispravi.
e de nas ti prosvijetli kako ... pošto ja ne znam da je to ijednoj državi pošlo za rukom ... osim u slučajevima kad je država snosila jednak teret kao i banka ... pošto su "sukrivci" ... jer nije banka pisala zakone, već država
jos nesto, vidim da se mnogi nasladjuju tudjoj muci a svi mi, bar vecina nas ima kredit u promjenljivoj kamatnoj stopi, a sve po zakonu i bojim se da snagea novca i bankarskog sektora da tu promjenljivu stopu ne bude dizala prema gore i da mi ne dodjemo u slicnu situaciju, sve po zakonu.
Prikaži sve komentare (98)