Djole sveta Marija, prije par mjeseci izjave kako bi muski teniseri trebali da zaradjuju jos vise a danas eto ga kao politicar pred izborima. Jarane, ako je tako, odvoji bobu vise tvojoj fondaciji, napravi plan i zaposli mlade sto bi radili sa razvojom Srbije, bice i nama komsijama bolje. A to tada sve je ovo suplja prica..
@Sadaklije23 ko laze? Da ti stavim link od cnn'a ili bbc'a bice ono zapad laze.. Pa evo procitaj sta je reko, http://www.danas.rs/danasrs/sport/divim_se_zenama_muskarci_treba_vise_da_zaradjuju_.18.html?news_id=317837 Tu nisam mogao svatiti kako teniser sa 99zaradjeni milijona $ moze se jadati da bi se trebalo jos vise zaradjivati?? A evo danas suprotno govori, sto znaci da za ta dva mjeseca skroz promjenio misljenje ili da mu je PR manager ovaj put dobro uradio posao kako treba..
@RekoZeko on zaradjuje pare u svom poslu tj igrajuci tenis! Dovoljno on ulaze u fondacije ne samo u Srbiji ... Dao je cak $50,000 poslije Australian open-a za djeciju bolnicu ovdje u Melbourne-u. A za zaposljavanje nase omladine treba da budu zaduzeni nasi politicari koji su placeni zato. Previse mi ocekujemo sadake od svakoga al najvise kritikujemo druge. Prije 2 godine ulozio je I za BiH kad Su poplave bile ... Gdje su nasi politicari bili I sta su oni uradili?
Prikaži sve komentare (258)