Bilo da je zensko ili musko u pitanju oboje isto zele ljubav,paznju i da su sretni jedno uz drugo,ali posto je svijet postao naopak pa kroz gledanje raznih gluposti poput sapunica,interneta i slicno i uporedjivanja stvarnog i nestvarnog dolaze u iskusenje da tu srecu prekinu,jer su ljudi prokleti!! Uvijek im je malo, uvijek traze dlaku u jajetu i nece da shvate da savrseno ne postoji,nego da trebaju samo da prihvate jedni druge kakvi jesu i uz mane i uz vrline.... Nema covjeka koji ne zeli ljubav,paznju i postovanje,kad bi to malo bolje tumacili, bili bi sretni!
Razumljivo je da nas ima svakakvih i muskaraca i zena i to mogu shvatit ali ne shvatam kada se svi svrstavaju u isti kos bilo musko ili zensko jer ako te jednom opeklo ne znaci da su svi isti/iste,a ako te vise puta opeklo,trebas se zamislit i skontat sta zelis i kako postupas ;)
Da se razumijemo bolje i na jednoj i drugoj strani ima svega.... Sad je samo pitanje kolike si srece i sta ce ti biti sudjeno. Vjeruj ima i muskaraca olosa prema zenama,kao sto ima sponzorusa prema muskarcima. Mislim na ovu temu bi mogla danima pricat. ;)
Prikaži sve komentare (442)