Mislio sam daje to samo vic kada kazu za bosance da su glupi(samo su se Bosnjaci muslimani izjasnjavali kao bosanci),nazalost u tome ima istine. Bosnjacima je toliko izapran mozak da ne mogu nikako da skontaju realnost,pored ociju ne vide, pored usiju ne cuju.Koliko puta treba da ih Srbi pokolju da bi skontali ko im je neprijatelj broj jedan ili su Hrvati za sve krivi i gori od Srba?
@ilumbuntovnik Nisu gori i ne oravi se lud. Dio bisanskih Hrvata jeste kriv a dio nije. Zvanicna politika Hrvatske nije genocidna. Katolicka crkva nije bila protiv BIH. Na kraju rata jedinice HVO a zauzele su gradove koje su drzali Djikani. Ta dva naroda generalno ne mozes nikako porediti ni sada a ni prije.
@nadrealist ,Prijatelju, nisi me dobro razumio,ovo sto se desava Bosnjacima u zadnjih 150 g su pocinili Srbi,to vec vidi i posljednja budala ali Kos, peta kolonai lijevo orijentisani Bosnjaci uporno u kontekst svoih nevolja etiketiraju Hrvate.U drugom svijetskom ratu da nije bilo Ustasa Ante Pavelic,muslimani u Bosni bi bili unisteni od strane partizana i cetnika.
Prikaži sve komentare (104)