Srbi zive u svijim mitovima I vijekovima ih namecu kao historijske cinjenice. Historiju Bosne Noela Malcoma Ili Envera Imamovica treba da ima svaka kuca u BiH bas zbog Sr mitomana. Bosanska kraljevina, narod Bosnjaci ciji su danasnji Bosnjaci direktni potomci kao I mnogi BiH Sr I Hr koji pod uticajem crkve I nacionalne asimilacije se odricu svog Bosnjackog identiteta I prelaze u Sr ili Hr I u sluzbu njihove agresivne nacionalne ideologije. Za te iste su svi Srbi pa zvali se oni Makedoncima, Crnogorcima, Bosnjacima, Madarima ...itd
Kaži mi čiji su potomci mudžahiri (muslimanske izbjeglice) iz Mađarske, Slavonije, Like, Dalmacije, Srijema, Banata, Srbije... A radi se od cca 150 000 islamiziranih Mađara, Hrvata, Srba... Koji danas čine najmanje trećinu bošnjačkog korpusa. Jesu li i oni direktni potomci kralja Tvrtka?
Envera Imamovića? Taj se kao mali igrao u kadi brodićima s ljiljanima, maštajući o bosanskoj mornarici. Prepisao od Ćorovića. Nikakvih dokaza nema. http://i.imgur.com/8Wy6zZP.jpg?1 Ako ima, daj konkretne dokaze o postojanju bosanske mornarice.
Prikaži sve komentare (298)