Trebalo bi dogovorno stvari uređivati i popravljati, ali lokalni šerifi jesu po pravilu za separatizam, a stim, nastoje sebi da stvore državu. Pa se krene sa optužbama i propagandom o ugroženosti, kojoj nejma kraja. Bar gledajući republika Turska je dovoljno izgrađena zemlja i nešto slićno kao SFRJ, koju su na isti način razvalili i usput su je porušili i narod je nastradao. Novonastale države bivše republike, nisu ni blizu u razvijenosti, ili u bilo kom pogledu ravne Jugoslaviji.
Porediti Tursku sa bivsom SFRJ u smislu u kome ti to radis (separatizam) moze samo kakav veci komad budaletine!! SFRJ je bila jebna siromasna vukojebina u kojoj je neko ko je npr. imao jebeni kolor tv bio pravi hadzija (sve dok nije pocela pljacka cekovima bez pokrica pred sami rat). Nije bilo mobitela, komjutera, interneta, tableta....na sta dans ljudi trose pola kucnog budzeta. itd...itd. Kakva jebena SFRJ!!
@Gospod kada spomenes SFRJ molim te ustani i pokloni se svim palim antifasistima koji su tebi, meni i ostalima na podrucju bivse SFRJ omogucili da u miru, bratstvu i jedinstvu zive. SFRJ jeste unistena iz vana uz pomoc nasih fasista koji su i dan danas na vlasti na skoro cijeloj teritoriji bivse SFRJ. i ako mislis da ti je sad dobro, da imas tzv. demokratiju, kapitalizam, neoliberalnonacionalistickofasisticku orijentisanu vlast, onda si ti nazalost kao i mnogi u nasem drustvu zatrovana ovca.
Prikaži sve komentare (124)