dzekin promasaj je nesto najbolje sto se romi mogli desiti.. konacno su se svi trgnuli iz letargije i poceli igrat fudbal. sam dzeko nije dobio ovoliko upotrebljivih lopti otkako je stigo u romu ko na ovoj jednoj utakmici. i ostali su konacno skontali sta i kako, pa se mogla gledat tekma s puno golova i odlicnom igrom. a bili su krenuli tamrljavo ko u najgore vrijeme rudija garsije.. mislim da im je dzekin promasaj bio tacka gdje su dotakli dno i od tog momenta krenuli prema gore..
Sve stoji, ali da je ono odlična igra? Pa da su onako igrali protiv Reala, dobili bi još 3-4 komada. Palermo se povukao, nisu ni pokušali napasti.
@korisnički nalog 8 imas situacija u kojima ekipa igra za napadaca i stvara mu prilike, toga je u romi bilo tanko.. lopta kakvu je dzeko dobio od perote kod drugog njegovog gola je ono o cemu pricam.. takvih je do sad dobio mozda 4-5 lopti otkako je doso u romu. slicno je bilo i kod prvog gola. sve do sad je bilo neka tamrljanja kod kojih lopta slucajno dodje do dzeke.. ili se on zagradi pa nesto izmajmunise.. nije on taj tip igraca da krene s centra i da gol,a to u romi ocekuju valjda..
Prikaži sve komentare (79)