Pa zar neki ovdje stvarno misle da u Svetskoj nema ni pametnijih ni sposobniji od ove zene? Ni onih koji to vise zasluzuju? Bas niko ko bi bolje obavljao ovu funkciju? Da vam pomognem: cinjenica da je ona na ovoj funkciji je odraz bolesti zapadnoga drustva a ne odraz njene vrijednosti i sposobnosti kao pojedinca.
@BivsiTurcin i za tebe vazi isti odgovor. Svoje frustracije ti tako opravdavas A gdje je zapad i gdje smo mi na Balkanu je dobro vidljivo. Da se malo raspitas(google majka) saznala bi da je ova djevojka sa svojih 28 godina ovo postigla a sto sigurno nije slucajnost. Dacu ti primjer Svena Alkalaja ili Edvarda Kardelja kao uspjesne politicare u BiH ili Ex Yu. Stidi se svog neznanja i uskotracnosti.
@eanibab: Google first 'ad hominem' attack. Ja iznosim misljenje a ti uvrede. Hvala gospodu, malo je u meni frustracija ostalo. Ja se mirim sa onim sto jesam i onim sto imam. Ja ne tvrdim da je to 'slucajnost' sto ona izvrsava to funkciju ali tvrdim da to one nije 'postigla' nego joj je to servirano zbog njene 'razlicitosti.' To zapadno insistiranja da je 'rezlicitost' sama po sebi vrlina je jako ograniceno.
Prikaži sve komentare (195)