Kad si imao šansu da budeš stub otpora odustao si... Ne kontam šta sad hoćeš? Da si samo JEDNOM izašao na ulicu kao ministar i zatražio od naroda podršku na ulici u sprovođenju svojih odluka, mogao si postati novi vođa mladih i obrazovanih BH građana. Ovako si se izvukao kao miš u stranu, time si pokazao da za tebe nije politika. Teško je pobijediti ovu bagru, znam, ali da si imao hrabrosti da staneš na čelo jedne kolone i organizuješ proteste u nekim ključnim momentima, tu bi postao "čelik".
Zasto uvijek trazite da vas neko vodi. Zar ste mala djeca, koja se moraju voditi za ruke.Ako je izasao iz politike, sigurno je imao razlog. Vecina je spoznala kako se u samim strankama prave manipulacije. Kupis dva papka da bi se zadrzao na vlasti.Zaboravili ste kako je Bakir izabran ili neko drugi.Zaboravili ste glasove ljudi, koji su na to javno davali iskaze. Sta sad navaljujete na covjeka, koji je iskusniji od mnogih drugih politicara. Ako nista, covjek je visoko skolovan.
@realnost123 Pa ne kažem da nema pravo ali iskren da budem trebaće finog vremena da se dokaže narodu kao sposoban i uporan, jer je u prethodnom slučaju kad je bio ministar veoma brzo odustao od sopstvenog posla "jer se nije mogao nositi s lopovima".
Prikaži sve komentare (65)