I dok po par puta godisnje mozemo procitati lijepe clanke o Sarajevu, sto iz nekih manje, sto iz vise poznatih medija iz regiona, Evrope i svijeta - komentari na Klixu su tradicionalni - morbidni, naporni, kompleksaski i pljuvacki, bas kao za sve ostalo. Uzivam citajuci pljuvacinu Bosnjaka po Sarajevu, srpske botove koji ih u tome svemu podrzavaju - sve to cini da se covjek osjeca samo ljepse i ponosnije sto zivi upravo u ovom nasem, prelijepom, najljepsem Sarajevu! Ponosan na svoj grad!!
Bošnjaci pljuju po Sarajevu, dobijaju lajkove od ostalih kompleksaša i naravno od Nebeskog naroda. Što ne vidim da Srbi udaraju na Banja Luku npr.? Ovi naši samo čekaju priliku da popljuju. Čim vide članak o Sarajevu, eto ih za par sekundi da ostave komentar kako je grad prljav, kako vladaju papci. A isti ti papci im do juče sugrađani bili. 😂
@tranduil Pa to ti kazem, ovi nasi TOKMACI polete, nebeski botovi za njima, i eto ti pljuvacine. A gdje su ti isti Bosnjaci na clanku gdje se selendra od Istocnog Sarajeva privalila Sarajevu na evropskom sajmu turizma? Sto ne pljuju po toj selendri sto na silu hoce da je Sarajevo? To ti je pogani Bosnjo!
Prikaži sve komentare (208)