Sta kenjate, kako jedno drustvo moze biti osjetljivo na istinu. Covjek se trudi, reformise sjeban sistem - za razliku od 80% politicara zna sta radi. Nije korumpiran, jedino sto mu mogu prikaciti su ove gluposti. Sto se mene tice, fadile evo citam klix i kukam kako nista ne valja #FadileOprosti
Što baš poče reformisat sa grbače pošetnih ljudi, gdje je Zakon o oduzimanju nelegalno stečene imovine, što se ne procesuiraju njegovi stranački pajtaši zbog nesavjesnog rada, što reformiše jadnih 400 KM ko da su 4000 KM pa da ima od čega.
@gluhobilo Covjek radi svoj posao, njegov je da sredi sranje od zakona da bi se ljudi poceli prijavljivati i poslovi dolaziti. Posten narod je jako upitan pojam u ovoj tvojoj prici, kolektivni ugovori i "drzavna sisa" koja hrani ljude koji ne rade nista i koristili su korumpiran sistem da dodju na poziciju u drzavnoj firmi da ne rade nista. Meni to nije posten narod, kada se otkazi pocnu dijeliti po drzavnim firmama nece biti neradnika a nece ni biti oni sto placaju da ne rade.
Prikaži sve komentare (590)