Ovo se tiče roditelja zlostavljača! Da, nije lako prihvatiti da ti dijete maltretira druge učenike, ali zar je rješenje zatvarati oči, zar nije bolje reagirati odmah, pa ako treba bolje da bude u ustanovi gdje neće moći nauditi drugome nego da i dalje radi drugima zlo? Kakvi ste vi ljudi? To što je vaše dijete ne lišava vas odgovornosti za druge ljudi, vi ste suodgovorni za takvo ponašanje, ako ima imalo empatije u vama i ljudskosti znate da ne smijete zatvarati oči nad time!
Croatia << to je u uređenim sistemima sa pravim vrijednostima na pravim mjestima. Kod nas 5% teroriše 95% ljudi po svim linijama, vertikalno i horizontalno! Sistem su napravili za sebe, ne za narod! Sada su tu komotni - samo do kada?
@alejalipa92 oni štite svoju djecu, prebacuju krivnju na druge, sve zataškaju. ja mogu razumijeti da ćeš zaštititi svoje dijete kod nekih stvari, ali kad maltretira druge jedino ako si i sam takav, to je prebolesno štititi, pravnu kaznu izbjegnu, sad je pitanje samo imaju li savjesti, jel proradi takvima savjest kad vide da je njihovo dijete uništavalo drugima život.
Prikaži sve komentare (184)