Bogami u pravu je ! IRonično ! Mevlid pucao automatom, onaj u Zvorniku automatom a i onaj u Rajlovcu. Oni u PArizu su osim automatima kao u Chsrie HEbdo dejstvovali u nardnom napadu i pojasevima, što je valjda i u BiH sljedeća FAZA ! Koja će naravno MOŽE biti pomno isplanirana kao veza sa nekim domaćim i stranim događajima. U MEvlidovom slučaju razlog napada je UGROŽENOST MUSLIMANA, a i oni u parizu su vjerovatno tim razlogom objanjivi obzirom da su arapi niža klasa u francuskoj.
@katoni PA i oni u PArizu sun ubačeni iz BElgije, jednom je otac ubijen u ratu a ostali su svi bili opičeni jer su ih maltretirali. I svi KAO TAKVI usred EU imali pristup kalašnjikovima i pojasevima sa eksplozivom, parama i radikalnoj ideologiji. I U AMERICI SMO IMALI TIH NAPADA, ali tamo je bar oružje legalno KO I SMRTNA KAZNA. E sad koja je svrha smrtne kazne za ubicu koji hoće da se rokne ne znam, AL TITO JE BOG, PREVENTIVA ZABRANA RADIKALIZMA I ZATVOR plus pravi društveni sistem .
@kuga U NJEMAČKOJ NIJE DOZVOLJENO STRANAČKO OKUPLJANJE NACISTA , A STALNO SU POD NADZOROM ! Eto zašto selefije koriste svoja okupljanja. ZABRANA ! Doduše nemaju svoju stranku, al imaju internet, i ta je stranka izgubila svoj pojam i značenje !
Prikaži sve komentare (89)