Pa.. OK foografija napisana iz pravca Stupa, a jel neko napravio obavjestenje zvucno, javno, "na sav glas" kako ce od tog-i tog dana biti ovo sto je jutros zateklo svakog ko je krenuo iz Rajlovca prema stupu.. Jel neko ponudio javno ideju kojim pravcima se mogu kretati ucesnici u saobracaju? Kako to da ni Bihamk nije imao obavjest jutros da je zatvorena ta dijonica, ili jucer kako ce od jutros biti zatvorena? Zasto vi kao novinari nemate ponutiti, istraziti tu informaciju... Eto Bihamk.. npr. Klix ba serete ko foke, kasnite i jednostavno bi bilo lijepo da se malo ukljucite vise od ovog rekla-kazala i slikali, mi se vozili ovom novom dijonicom, citetelji javljaju.. Mnogo je ovo degutantno i sturo sto jutros imamo prilike vidjeti na vasem portalu..Ustvari iz dana u dan!
Godinama je most koji je poduprijet skelom cekao zavrsetak zaobilaznice da bi se pocelo sa njegovom rekonstrukcijom, cak su i nekidan to spomenuli.
puši ga dobošaru, e cuj ovog delegata "nekidan spomenuli" Buraz ba s*** su jutros najmanje 3000 ljudi, 3000 njih je kasnilo i kasne na posao, koji q rac radi Bihamk obavjestavaju stanje na granicnom prelazu i ostala sranja a o ovom ni slova.. pa ni jutros u 7 oni nisu imali informaciju, a lijepo su placeni
Prikaži sve komentare (81)