Pa junastvo na djelu: izivljavanje nad ranjenim pilotom na kopnu, sa pozivom na medjunarodno pravo i zastitu zracnog prostora. Civilizacija srednjeg vijeka! Drago mi je zbog drugog vojnika i neka ga Bog dragi cuva.
Zamisli koliko je on pobio muslimana, pisam ja sve redom ruse, to su oni koji bi tebi skinuli glavu sad odmah, takodjer ulozili veto na Srebrenicu slali svoje brigade tokom rata da te biju, NABIJEM JA NAS NA K....
A koliko su Muslimana pobili i dalje ubijaju ti na ciju se stranu stavljas. Ubise ti sunarodnjaka 91 godiste jer je nosio uniformu drzave u koju se kunes. I nije te stid? Vi majke mi imate krizu identiteta. Jedan dan niste na strani terorista, sutra jeste, jedan dan klicete za Bosnu, sutra slavite napad na njene institucije, jedan dan kudite SAD i njihovo svrgavanje legalnih lidera sa cela drzava u kojima zele dominaciju, sutra pljujete predsjednika drzave...? Sta je sa vama ljudi? Zapitajte se ko ste i sta zelite? Recite to javno i stanite iza svojih rijeci. Ne mozete s*ati kako ste protiv terorista, pa sutra likovati kad ti isti teroristi ubiju vojnika koji se bori protiv njih.
Prikaži sve komentare (186)