NAjveca prevara za patriote Bosance muslimane,je ona kada ih je celavi stari lucufer ALija,kroz novonastalo Bosnjastvo vezavsi ga iskljucivo sa Muslimane,getoizirao na 23% Bih,vidjevsi da se Srbi i Hrcvati,tj vecina njih bore protiv opstanka Bih,kao cjelovite drzave,tj protiv Bosanstva kao nacionalne odrednice,pa se Bosanstva odrekao i on,jasno pokazujuci da se ovdje poceo zalagati za Islamsku fildzan drzavu,,"Bosnjacku" na 23% Bih. Poznata je ona ratna SDAovska maxima,koja se cesto cula u ratnom SArajevu "nek je ko AVlija,ali nek je nasa" Vidimo i danas da se ratni dezrter i kriminalac Bakir Izmetbegovic,slabo kada interesuje za politicka desavanja van tih 23%,ali vidimo i ogroman broj Islamskih radikala na ovom prostoru,koji su ili dosli sa strane,ili im je ovdje godinama ispiran mozak,od clanova Islamske ZAjednice,koji su u debelom dosluhu sa kriminalnom SDA. Opstanak Bih je moguc,samo ako se u njoj zabrani nacional desnicarskim strankama da postoje.
Marš u pm.stoko to mišljenje ostavite za sebe, vi ćete da pričate koji neznatne obrisati balu ispod nosa o Aliji Izetbegoviću, gdje ste bili ili gdje su vam roditelji bili u ratu u BiH jer koliko vas piše da vas je pola ratovalo nebi bilo ovako kako je sad.
Hajde konju kada računaš koliko prostora naseljavaju Bošnjaci izračunaj koliko zemlje posjeduju ti isti vidim da si pametan ko kadija pa pomozi ovim neupućenim oko računice, jer zemljište nije u posjedu Srba u rs tamo gdje žive Bošnjaci i Hrvati pa mi pomozi oko računice da vidim na koliko prostora žive Srbi u rs
Prikaži sve komentare (175)