Mi smo objektivno bolja ekipa od Irske kada smo kompletni i jedni i drugi, moramo to shvatiti. Ekipa koja ima u sastavu jednog Begovića, jednog Džeku, Pjanića, mora da zauzme takav gard i izgradi svoj psihološki profil u smislu da smo bolji od mnogih... Ali ne da onda počnu glumiti balerine, nego iz utakmice u utakmicu da to dokazuju zalaganjem. Mi se uplašimo Iraca i nekog tamo špica iz Stoke-a ili gdje već igra, dajte ba.. Mi moramo zauzeti stav u fazonu "bujrum, razbit ćemo vas i ovdje i tamo" i tako ući u utakmicu, muški i proći ćemo sigurno.. još u drugoj utakmici kad "s lanca pustimo" Mumija..može slobodno i crveni dobiti, ne prenosi se na Euro :)
Ehhh, kad bi bilo samo do toga. Osim toga, ekipe s ex-yu prostora najcesce su gubile sa gardom "bolji smo od vas", a najbolje igrale s onim koji su ih podcijenili. Taj smo film puno puta gledali.
@Shinok , tačno je gubili smo kada od svega ponudimo samo gard i mislimo protivnik će se sam pobijediti.. tada se uglavnom osramotimo pošteno.. ja sam išao na stav plus brobenost, kao formulu za mogući uspjeh
Prikaži sve komentare (137)