Pa nije ni cudo sto nam je kako nam je, kada citam komentare kliksovaca. Uzas jedan, sve maloumnici, debili, nesposobnjakovici, mrzitelji prvo sebe pa svega ostalog. Umjesto da se radujete i pozdravite posjetu Vucica koji zeli da ulaze u BiH, koji zeli da se jednom za sva vremena normalizuju odnosi izmedju dvije zemlje, da se narod okrene boljem sutra, a ne samo prizivanjem svega i svacega uzasnog, negativnog. Bilo je sto je bilo, zrtve se ne smiju zaboraviti, ali isto tako narodi ne mogu biti "zarobljeni" u proslosti. Moramo gledati u buducnost, razvijati prijateljske odnose, investirati, graditi...Ne zaboravite da su Amerikanci bacili atomsku na Japan, a danas su naveci saveznici...
Kume moras razumijeti da velika vecina ljudi ovdje je zadojena nacionalizmom, ne razmislja racionalno i jako je primitivna i vjerovatno jako malo obrazovana ... tako da te ne cudi ... u svakom slucaju ppzitivan istup Vucica , za svaku pohvalu !
esmaseh: Normalizacija svakako - samo uz koje uslove ? Ako će svako malo neko iz RS-a ili Županija prijetiti uslovima koji su omalovažavajući, prijetnjom da će nas ovo ili ono, prave normalizacije neće biti. Ili neka se stave upamet, počiste svoje avlije, mi ćemo svoju lahko i po kratkom postupku, može se sjesti za sto, sofru, makar i na minder i dogovoriti što treba.
Prikaži sve komentare (325)