Dino M. zabranio da se srpska zastava unosi na njegove koncerte u Beogradu! Toliko medijske prašine u Srbiji a na BiH internet portalima o tome ni pomena... Očekivao sam da će biti 'ispljuvan' kao nakon njegovog zadnjeg koncerta u Sa kada je bilo napada sa svih strana.. Pitam se pitam :) zašto su mediji i portali propustili tu priliku...?! http://www.srbijadanas.com/clanak/skandal-dino-merlin-zabranio-da-se-srpska-zastava-unosi-na-njegove-koncerte-u-beogradu-22-10 http://www.espreso.rs/showbiz/zvezde/8250-ipak-ima-zastave-srbije-na-koncertu-dina-merlina-foto.html
@Captain.america Naravno da ovošto si napisao liči n naučnu fantastiku. Voljela bi vidjeti ko to može Srbinu zabraniti da ne nosi njihovu zastvu. Ako je to Dino tražio (da se u salu ne unosi srpska zastava) onda je Dino đubre a ako je to srpska publika poštovala onda su nikakvi Srbi. Voljela bi vidjeti ko meni zabranio da u svom gradu zastavu oje zemlje ne unesem gdje mi god volja a onaj ko gostuje a to mu eventualno smeta neka ide tamo odakle je i došao. Mislim da je ova tvoja izjava ipak NAUČNA FANTASTIKA, nisu Srbi baš toliko naivni. Uz put ko Dinu može slušati pod hitno psihijatru.
@Muni fufice jedna ,koji če ti *** ikakva zastava na koncertu bilo kog pjevača???????Ja mislim da su ti gače napravljene po boji srpske zastave a "koka" obrijana u konturama Srbije.
Prikaži sve komentare (131)