Kako vi, kliksovci možete smatrati sebe novinarima? Ili još jadnije, ko vas plaća za ova smeća. Pa smotanije bagre na svijetu nema. Vaša reprezetnacija dronova je čunga lunga liga. Ovdje se radi o UAVs (tipa https://en.wikipedia.org/wiki/General_Atomics_MQ-1_Predator). I također da ste barem samo pročitali to što ste objavili pa makar nešto prenijeli ili citirali pa da napišete neki članak u koje objašnjava šta se dešava i šta su otkrili. Ovako, vaš doprinos svijetu i distribuciji informacija je ravan fejsbuk statusu o Velikom Bratu i deep-mindfuck-aj-em-so-cool tinejdžerskim citatima.
Juce je bio razgovor na nekim od clanaka o Klixovim vijestima gdje je konstatovano da se Klix ne bavi pisanjem i objavljivanjem vijesti nego prikupljanjem klikova. Oni ce objaviti vijest kao sto je ova, u kojoj ne pise nista a mi cemo komentarisati o Klixu i kliknuti na vijest bezbroj puta, ne radi vijesti nego radi pravopisa, gresaka, pogresnih i netacnih informacija.
Nemojte zafrkavati. Dodjes ovdje džabe, dobijes pristup člancima koji se opdatiraju nevjerovatnom brzinom, imas pravo na komentare, ismijes se, zabavis se i umjesto da se kaže hvala ovim ljudima koji su to omogućili, sad' se ovdje novinari Klix-a kritikuju na jedan neukusan nacin. Sve zbog nekoga ispustenog slova ili pogresne slike. A niko neće da se prijavi da pomogne, pa da se te greskice ubuduće izbjegnu ili na neki drugi način doprinese nekim savjetom, koji je koristan. Samo se kritikuje, baljezga, vrijeđa... i nista.
Prikaži sve komentare (56)