Ja samo znam da sa onom igrom nije nam mjeso na Euru i ne znam mozemol dobit Kipar a pogoov proc Baraz , Pjanic nema sa kim pasa odigrat , Ibisevic je struca koja zna zabit iz 16 nis vise , on kao sam spic je totalno nefekivan , Mesa je trebo molit Misketa da se vrati jos ove kvalifikacije i samo da dodam ovo nis Mesa nije kriv , Ovo je nerad suskavca 4 godine , ne trazenje igraca vec trosenje onog sto su drugi marljivo skupili skautirali i sakupili u repku. Suskavac nas je kostao sigurno par dobrih igraca svojom ljenoscu i nafuranoscu da je Pele.
Susic je najvece zlo bh fudbala od rata na ovamo. Seferovic, Tankovic, Jedvaj i Halilovic su mogli igrati za nas a on to nije ni pokusao
@samire i ahmo 42,potpisujem sve i slovo.Bez Misketa je naša igra qrčeva rabota,ništa.Biće repriza i pogledajte pr.šta su odigravali Lulić ili Hadžić.Ništa.Miske je to sve radio ko sat.Sa Pjanićem je to sve izgledalo sjajno.Bez Misketa je Pjanić ko muha bez glave.Izgubili smo,zbog Sušića, nekoliko sjajnih igrača i šteta je nepopravljiva.
Prikaži sve komentare (114)