gledao sam utakmicu na miru. ovo je uzas. dva crvena minimum zasluzena za skretnicar al jbg. hajde kontam ja da im savez stima da ne ispadnu i tolerisace im divljacko ponasanje igraca a trenera kao na koridi da bodri bikove. Al ovakav fubal se igra u africi. Ne pogadja me poraz znam da cemo biti prvaci, samo bih prekinuo svaki kontakt sa seljom. jebe se njima al za njihove igrace al nama igraci trebaju za evropu da se konacno napravi iskorak a ne da neko iz FKS pogine na domu za vjesanje.
vidi. ja necemu mogu da se nadam a ti mozes ovako svakih pet godina da slavis neku pobjedu. vi, partizan, hajduk i ko vas je sve tukao :) LP i idi skini peskire sa strika
posto ja pratim sarajevo malo duze od toga mogao si napisati vise od dvadeset :) al ovako. nadam se u poslednjih 3 godine. Prosle mislim da smo morali proci Lecha i znao sam da ce se ispostavit da je to taraba od ekipe. I vidi ja tebe ne dozivlhavam kao rivala nekog. ti si meni isti kao onaj iz zvornika, zavidovica, iz bugojnog. Mene vi ne zanimate u tom smislu i nek vam je sretna pobjeda, nego ti ne znas da citas. Meni je krivo sto se promovise jedan africki pristup fubalu. Onakav bezobrazluk se moze gledati samo u africi. Vidi ja se sjecam odma posle rata vaseg valjanja, ti si bio mozda mali pa se ne sjecas i sjecam se ja nekih vasih drugih prljavih poteza al kunem ti se da ni navijaci zelje ovo divljastvo nikad nisu ranije vidjeli. jel ti sad jasno sta me nervira?
Prikaži sve komentare (117)