Osjeća duduk da mu je ovo POČETAK KRAJA. :))) _"On je dodao da razumije da je medijima važno da imaju tu vrstu priča zbog gledanosti ili čitanosti, ali da to "zagađuje javnu scenu". Da, u pravu si. Svaka tvoja riječ, zagadi javnu scenu. Ti bi da mediji to ne prenose? Mislim da je i njima teško napisati sve izgovereno što si do sada kazao. Gadne su ti riječi i ti si taj glavni i odgovorni sirovi zagađivač. Trči sad u Rusiju i nagovori ih da dođu i demantuju da si primio kg zlata. :)))
@poskok9, :)))) kako si smješan! Ti bi? Znači, opravdavaš ga što je za sebe, opss...unuka svog uzeo kg zlata. Da je uzeo, pa da narod vidi koristi od toga i ja bih ga opravdala. Šta će njegovom unučetu kg zlata :)))), a narod mu gladuje. Slušaj, ja nisam ljubitelj zlata, niti nakita. :)
@poskok9, ja sam ti čudo :)))). Ništa nisam slagala. Volim da imam, ali samo onoliko koliko mi je potrebno. Ne volim ništa gomilati. Mrzim nezasite megalomane. Vjerujem da im je život jako težak. A ja, ja sam uvjek zadovoljna. :)) Takva mi je priroda. Kad ovako nešto pročitam, a Boga mi ima se puno toga pročitati o lopovluku, prvo šta mi padne na pamet je da se zapitam kakvi su to ljudi i da li oni mogu mirno spavati. Kakvi su im nervi, da li su napeti? Kakav im je krvni i srćani pritisak, boje li se infarkta i moždanog udara. :))) Kako će se njihova djeca osjećati kada čuju da su im otac, ili majka kriminalci? Kako će se oni osjećati kada jednog dana budu otkriveni i odbaćeni od društva. Ne samo oni, nego i njihove porodice. Sve je to mutno, jako mutno. A očevici smo da se mutnim radnjama mnogi bave, da ih privode, saslušavaju, pritvaraju i puštaju na slobodu. Činjenica je da kriminala ima jako puno, a da do sada niko nije osuđen. A bilo je kandidata. Mnogi su "zaboravljeni".
Prikaži sve komentare (148)