Podsjeticu vas da su prije samo dva mjeseca bosnajcki komentari na Klixu za madjarski zid bili: malo je 4 metra, Srbe treba ograditi bodljikavom zicom, Bravo Madjari i mi trebamo tako itd itd. Za samo dva mjeseca kad ste uvidjeli da je zid protiv nadiranja muslimana u Evropu- zid postade sramota, Madjari postadose cigani. Da ne kazem da su i svijet i novinari iznenadjeni toplinom kojom Srbi docekuju izbjeglice. I sta reci na to? Vasui dvostruki standardi po pitanju svega i licemjernost vas je i dovela gdje i jeste. Zivite tacno onako kako ste zasluzili. Naravno da ne podrzavam odnos Madjara prema ovim ljudima, ali vi ste zadnji koji imate sta da im prigovorite. gospodo Bosnjaci...Uzdravlje!
Necemo sve, ali ovi Bosnjaci sa Klixa su odron...Dva top komentara su bila da je malo 4 metra zida i da treba pustiti vodu. Preko 200 pozitivnih ocjena. Kad budete na Blicu ili bilo gdje u Srbiji nasli takav javni govor mrznje prema Bosnjacima, vi se gospodo javite. A do tada se stidite. I ne pravite se humani, jer ste humani samo jer su gospoda muslimani. Da li bi tako bilo da pod naletom ID sa bliskog istoka u Evropu bjezi hiljade hriscana? Mogu da stavim ruku u vatru da bi vas Bosnjake ne bi tangiralo ni pola kao sada. A Srbija pomaze i muslimanskim izbjeglicama i tretira ih kao ljude, sto i jesu...
Sto se Srba tice, samo cu reci da sam ponosan toplinom kojom su ovi ljudi docekani, jer to pokazuje pravo lice ovog naroda. Bosnjaci kao i uvijek nijemi posmatraci. A sto sr tice ko ga je pusio, ja ne znam stvarno sta to vi dobiste pa da se tako hvalite? Ako vam je ova crkotina na aparatma-dejtonska BiH pobjeda, ne znam onda sta se zalite na vracanje ustava RBiH. Uzivajte u pobjedi ;)
Prikaži sve komentare (194)