Tako se radi sa primitivnom stokom!Prepešači 5 država samo da bi se kurčio i tražio neka svoja prava.Puške u ruke i brani svoju zemlju pogana bagro, ako je moj prapradeda prošao 2 balkanska rata i 1 svetski rat boreći se protiv Austrougrske, Turske i Bugarske stoke onda možete i vi da se obračunate sa 20.000 kozojeba.
@BosnaPonosnaiPrkosna Ja sam Srbijanac. Mi ih preziremo i hoću što pre da odu iz moje prelepe Srbije i Vojvodine, a za Beograd me zabole kura*.
@Rolfo Za razliku od tvog pradede moj se vratio u Srbiju probio Solunski front i nažalost oslobodjao vaše guzice i stvorio Jugoslaviju, dok je tvoj sedeo i drko *** čekajući okupatora. Moj pradeda nije od Srbije stvorio rezervat 23% već je proširo i pripojio delove teritorija koji su Srpski i na kojima su manastri stari i po 800 godina. Kako su tvoji Srebrenički junaci prošli?Bi ono pobegli ko zečevi preko drlija i kamenjara srednje Bosne, pravo u Tuzlu i Sarajevo?Dečko, da nije tvoja RS i Herceg-Bosna?Popišam se na armiju koja je branila "teritoriju" i od iste stvorila rezervat u kojoj kontroliše jedva četvrtinu BejHaj.
Prikaži sve komentare (125)