Bas je simptomaticno da kad se desi napad na crkvu onda su to uradili neki tamo neodgojeni idioti. A ako se desi napad na dzamiju tu je odmah kriv sav krscanski zivalj u univerzumu. Pa sad pucajte minuse, i sami znate da je tako.
Ne vidim da si naveo argument ;) Nije bas tako davno ni bilo kad se desio neki eksces u hercegovini. Na ovom portalu se zahtjevalo da se izvine kardinal, hrvatski politicari, Kolinda Grabar-Kitarovic. Neke radikalne manjine pozivale cak i na radikalne akcije. Uglavnom, stav je bio, ta sacica budala koja je napala nekog na nacionalnoj bazi, je legitimni predstavnik i izrazava misljenje svih katolika. Da nije tako, ne bi se toliko insistiralo na tim toboznjim izvinjenjima.
To sto ti mislis da ja nisam iz Sarajeva ne znaci i da nisam, Doduse bila sam prisiljena da odselim iz istog, ali o tom drugom prilikom. Tako da, znam i gdje je crkva a i alipasinci su mi poznati. I nemoj da za***** ima tamo i dobre raje, nije sve tako sivo. Ja ovdje samo o licemjerju, nista vise. Budala ima svagdje, i na alipasinom i u Mostaru i u Livnu, i u Trebinju i Banja Luci i u cijelom svijetu.
Prikaži sve komentare (405)