Kako vi ljudi postavljate glupa pitanja i imate glupe konsatatacije!!!Šta ste vi uradili za ovaj mandat?? Zar iko ozbiljno misli da je SDP za manje od 4 godine mandata mogao popraviti sve ono što SDA/HDZ uništavaju i kriminalno privatiziraju od 2002 godine ? Pišete gluposti i pitajte penzionere koji su u dva navrata imali povečanje penzija za ovaj mandat SDP-a ,kako je bilo prije SDP-a ,kako sa SDP-om i kako je sada poslije SDP-a' Sada penzija dodje 20 u mjesecu i to ako je dobiju! Samo kažem da neznalice i pokušaji politički analitičara koji konstanto se provaljuju komentarišući tekstove o SDP-u bi trebali da se posvete uzgoju ovaca, jer je to životinja najbliža glasačkoj populaciji koja je izabrala SDA/HDZ.
evo kako je radio sdp "Podsjetimo, ugovor o kupovini, a zatim i prodaji Radeljaševe parcele na atraktivnoj lokaciji u sarajevskom naselju Nedžarići “aminovao” je tadašnji načelnik Općine Novi Grad Damir Hadžić, kojeg se sada zajedno sa Radeljašem sumnjiči da su opštinski budžet oštetili za million KM."
A zapitas li se ikad na koji nacin su povecane, od kojih para? Najlakse je reci povecavamo i onda dignut kredit, koga briga kako ce se vratiti
Prikaži sve komentare (45)