Genaralno, krmećina nije prezdrava, ali u nekim slučajevima skidam kapu, i to:
1 - Slaninica iliti pančeta / neki kažu panceta /, made by MIP Gorica. Tschowjetshe, pa to je užitak. u 2,5 do 3 cm slaninice imaš barem 5 slojeva mesa/masnoće. Ma božanstveno. Na drugom polu je sapunara. Koma.
2 - Dalmatinska pršuta. Isjeckanu na tanke providne listiće preferiram
pred džennetom.
3 - Za roštilja je zahvalniaj krmećina od goveđine ili telećine, jer se ove dvi
je osuše, a krmećina je protkana mašćom iznutra, pa joj se to ne dešaje.
I da. ! A tijesto ( pite, maslenice, bureci i slično ) je jel\'te zdravo. Ta nemojte kas\'ti. Od tijesta se čovjek raskvasa, pa ima lice k\'o Dr. Mira Marković. Masno, bubuljičavo, pravo k\'o pita.