Ljudi, ovo nema smisla... Kakva ba Munira kakva bakrači... Samo se blamiramo. Organizacija "Majke Srebrenice" treba naći školovanik i sposobnog predstavnika koji će tu organizaciju zastupati u javnosti. Ovako, da se ne lažemo, svi šute i neće da omalovažavaju i vrijeđaju ovu nenu Muniru, isključivo radi žrtava genocida u Srebrenici i same činjenice da je ista ta Munira (kako ja znam) izgubila dijete. Zar nije dosta sramote Bošnjacima??? Ćamilu Durakoviću svaka čast. Gledao sam sinoć njegovo uključenje u 2. dnevnik HTV-a ... Osvjetlo obraz... kultura, znanje, držanje... ČESTITAM.
Omalovažavaju i vrijeđaju? "Kako zracis tako privlacis" Suosjecam se sa njenim gubitkom (jer sam iz Srebrenice i ja i znam sta je izgubiti pola porodice u par dana i odrastati bez oca) ali ruku na srce - ista ta nena je sve moguce pretvorila u pare. Sad da ti ne nabrajam sta ima i sta ce imati od donacije koje su bile namijenjene svoj djeci sa prostora Istocne Bosne a ne doticnoj Muniri. Sramota i bruka sta radi.
@BumBum Slažem se... Ako je iskoristila situaciju i na račun svih žrtava profitirala.... neka je njoj na čast. JA ovdje pišem kako vlati koje su zadužene za Srebrenicu trebaju potupiti... jednostavno, ovu nenu treba maknuti iz javnog života Srebrenice i svih aktivnosti vezanih za obilježavanje godišnjice genocida... jer jednostavno, žena nije sposobna da predstavlja kulturno umjetničko društvo.
Prikaži sve komentare (240)