Kakva šamarčna žrtvama u režiji "sarajevskih sećijaša" istih onih koji su 2 dana prije pada Srebrenice ratnog zločinca, kriminalca, narkodilera, reketara i Slobinog tjelohranitelja, Nasera Orića izvukli helikopterom. Glupi narod opet je na izborima za njih glasao i loži se kao nikad prije. Ove Majke Srebrenice su obično političko udruženje za mužnju novca i uvijek uz vlast SDA. Sjećam se da je jedna od njih gostovala kod Bakira u 60 minuta kada su njihovi novinari malo istražili i ispostavilo se da žena ima čak 4 kuće i mjesečne prihode od par hiljada maraka. Odakle? Nije ih sigurno zaradila!
Vladimirkonstantinovic... nezz ni koje si vjere niti bilo sto, al moram priznati da.je to istina... glasacki aparat sda sa imovinom nepoznatog porijekla
Naser Oric je bio DB-ovac i za vrijeme rata je imao odlicne kontakte sa DB Srbije. Za neupucene, humanitarni konvoji UNHCR-a su za vrijeme rata polazili i iz Beograda za Srebrenicu, cesto su ispod humanitarnih bile i "druge" posiljke. Humanitarna se u Srebrenici prodavala, prihod je isao Naseru i njegovim poslusnicima a oruzje je bilo vjerovatno za lov u "demilitarzovanoj zoni". Da pitam ove Skandinavce sto toliko vole Nasera, znaju li kako, zasto i kad je Naser uopste izvukao svoje dupe iz Srebrenice???? Nije nikakva tajna da su Srbi bili kivni upravo na njega i da su se mnoge stvari 11 jula i dalje desile upravo zbog njega. Srbi oko zasticenje zone su mnogo ranije trazili od Karadzica i Mladica da se nesto poduzme protiv stalnih diverzantskih upada iz Srebrenice. Zasto se u Zepi nije desio pokolj kao u Srebrenici??? Vjerovatno jer Zepa nije imala "komandanta" kao sto je bio Naser ili se varam???
Prikaži sve komentare (368)