_"Istakao je kako vjerovatno niko nije pratio tok povlačenja pomenute potjernice po kojoj je Orić uhapšen a nakon što je na nju BiH uputila protest samom Interpolu." Ne bi me čudilo da je napravljen propust. _""Orića je Međunarodni sud za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije u Hagu oslobodio optužbi da je počinio zločine.Ne razumijem zašto bi ga sada hapsila Švicarska", kazao je Ganić za Klix.ba." Nisu ažurni sa okumentacijom. Švicarski sat je izgleda zakazao, nije više tačan.
@neutralan _"Orića je Međunarodni sud za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije u Hagu oslobodio optužbi da je počinio zločine. Ne razumijem zašto bi ga sada hapsila Švicarska", kazao je Ganić za Klix.ba." Istog sam mišljenja. Šta je čudno "neutralni"?
@neutralan2, a ja sam iznenađena tvojim pitanjem. Kako me možeš tako nešto pitati? Nisam ja starija od Haškog tribunala. Uz niz svjedoka događaju i suđenja, pravni experti su utvrdili da Orić nije kriv i oslobodili ga svih optužbi. Ako nije kriv, naravno da će mi ga biti žao.
Prikaži sve komentare (225)