Narode ako si pogriješio na prošlim izborima sada pamet u glavu. DF je kratko a jasno rekao o čemu se radi. Dakle SDA i HDZ državne firme podijelili između sebe, tale se a to rade već 23 godine. DF je protiv toga, DF hoće da sve bude transparentno i po zakonu. HDZ i SDA se sa tim ne slaže. Jasno kao bijeli dan. DF imate podršku svakog pismenog čovjeka u Federaciji. Oni koji misle da su pismeni a štite SDA ili HDZ to čine jer im je blizu dupeta odnosno hajruj od istih, tako da nas ne smije iznenaditi izvjestan broj pristalica ove dbije korumpirane stranke. DF svaka vam čast.
Ti se sa "narode" mozes obracati samo glupim Bosnjacima...drugi nisu toliko retardirani da to popuse,znas to odlicno Patrijota
A sasvim je okej dijeliti ministarstva izmedju DF i ostalih stranaka, a kad se dijele pozicije u firmama, onda je smak svijeta???? Zasto nije onda Komsic i DF trazio da se dijele ministarstva po istim principima ako on stvarno gleda sposobnosti ispred stranacke moci??? A ne, Zeljko i DF rado prihvatili sta im je ponudjeno i evo njihovi ublehasi jos uvijek nece da odu iako sami tvrde da nisu dio vlade. Eee a zna se sto.. $$$ u pitanju.
Prikaži sve komentare (171)