Nema potrebe da se baglasava sta Dole oce da postigne, ali treba naglasiti da je neposmen. Za ovu pricu uopste nije bitno koliko hrvata i srba zivi u sarajevu, bitno je koliko zivi krscana, a sudeci samo po mojim poznanstvima to je pozamasan broj. Druga stvar, sarajevo jeste multikulturalni grad, to je jedini grad koji nema ni jednu posaranu dzamiki, crkvu, sinagogu. Ja nikad nisam cuo da je u Sarajevu neko fizicki ili psihicki napadnut na racun vjere ili nacije. I onda dodju njemu slicni i iznad zarajeva podignu krst (a sarajevo nema nista protiv krsta, vec protiv onog sto je konkretno taj krst u tom momentu predstavljao sto svi naravno znaju) i kada se prica protiv krsta on time potvrdjuje svoje izopacene teorije. "Srusili ljudo krst pa u sarajevu vlada netrpeljivost" a spomenici drugim (neislamskim) vjerama po cijelom gradu stojr netaknuti.
Svaka čast drug :) Da je čitava Bosna ko Sarajevo, bilo bi bolje. Imam kolegu na poslu zove se Srđan i Bošnjak je, Pravoslavac. Onda imam kolegu Tomislava i on je Bošnjak, Katolik. I to je normalno ovdje u Sarajevu.
To ne opravdavam i to nema nikakve veze sa Sarajevom i popisom stanovništva. Prebili su ga jer su trazili samo povod da se pobiju, to su Sarajevski klošari.
Prikaži sve komentare (281)