Dabogda propali. Zelenasi, lihvari, kriminalci, ucjenjivaci, otimaci. Nema vece bagre i lopova. Najveci kriminalci medju MKF su oni iz Sunrisea. Toliko je privaja protiv ove fondacije i u tuzilastvima, Agenciji za bankarstvo, SIPA-i, policiji....ali, mnogi koji bi trebali zakonski da ih gone su u talu sa njima. MKF Sunrise obracunava istovremeno redovnu, zakonsku zateznu i procesnu kamatu u visini od 150%. Sve je protuzakonito. Uskoro knjiga o njavecem kriminalcu u BiH, "Tajkun Mirsad Milavic-preko leseva do bogatstva". Pored kriminalnih radnji od osnivanja MKF Sunrisea 1996, koju je osnovao propali kosarkas KK Bosne Mirsad Milavic kao humanitarnu fondaciju dok je bio sekretar u ministarstvu za pitanja izbjeglih i raseljenih, te clan komisije za pracenje povratka i donacije, knjiga ce obuhvatiti sav kriminal i Zorana Ducica, Ugljese Kisica, Milana Seselja, Dzafera Prevljaka, Erola Dzebe, mnoge politicare, sudije, (ne)ugledne profesore na fakultetima...te mnoge druge oplackane firme...
Ova mafija unistila je GP Bosnu, GP Vranicu, vrtili su se i u UO KK Bosne, Univerzal banke....njihov je ZIF MiGroup preko kojeg je opljackana GP Bosna, a da bi sve bilo zataskano osnovali su i firmu za pracenje zakonitosti rada fondova Market investment. Sve firme i MKF Sunrise smjestene su zgradi direkcije GP Bosne, Zagrebacka br. 50. Tu je i jedna od poslovnica Raiffeisen banke, glavnog investitora i pokrovitelja svih ovih kriminalnih radnji.
Hebali te oni ko te je gonio da dizes kredit kod njih a kad si pare trosio nisi se zalio. Em su oni lihvari em zive od idiota poput tebe.
Prikaži sve komentare (62)