Kakvi su smradovi ova vlahadija, vehabije se postavljaju kao prijatna alternativa. I nije čudo što vlah u rs provocira več što smrdljivi srbin iz sarajeva to opravdava. Neču reči da su svi isti, mada oni znaju najbolje...
Comi. Ili si papak sa pala ili po starom običaju (vidi čijem?) lažeš, pa malo i druge ma sebe najviše. Tako,kad več historiju " gonjaš" , četnici su postali za hatar kralja i otađbine da čuvaju (tada je to i postojalo) svesrpski obraz i dostojanstvo, dok danas eto na žalost svih koji nisu srbi, njihovo je djelo pretežito pod zemljom!! Hočemo li svi mi koji nismo srbi svakog koji to jeste, a zarad djela elite srbočetništva i DANAS pitati i maltretirati što ima crnu šubaru ili visoke čizme ili što smrdi na rakiju i bijeli luk, ili što nije glatko izbrijan??? Što če mu kuhinjski nož??? Hoče li klati sa tim nožem sve nesrpsko ??? Nije stvar niti koga čudi šta papci šumnjaci rade i misle, nego kako kultivisani i učevni to opravdavaju. Žalim za intelektualcima iz srpskog naroda,jer isti osuđuju i četnike i cace i kordiće i sve ostale radikale i provokatore. A ima inteligentnih. U Bosni je bilo i biti če i pokrivenih i otkrivenih. Papak jedan zadojeni idi liječi se.
Ah da-Vlah je kod nas u Bosni sve prljavo i bez karaktera. Nema vjere ni nacije i ne odnosi se ni na koju vjeru ili naciju. To je opis karaktera pojedinca. Inače Vlasi stvarno postoje i zbog svog prljavog posla (svinjogojstvo) su omalovažavani. Drugi naziv za vlaha je cincar.
Prikaži sve komentare (215)