Kretenčina diktatorska tajkunska! Najgore je što on očigledno sebe smatra uspješnim i vrlim dobročiniteljem, a lopov, idiot i marva od čovjeka.. Jadni ti radnici.. Zaista.
Aj ne seri Andriću! I koji đavo prisvajaš prezime velikog pisca? Ti si našao nekome da kažeš da je glup? Istražila sam malo vlasničku strukturu kako Boksita, tako i firmi koje su akcionari te kompanije. Od čega, tj. od kojih jbnih para je taj čovjek kupio toliku društvenu imovinu?! Zaradio jel'??? Jest' al u žutu! Pa sada internim pravnim aktom određuje radnicima ponašanje poslije radnog vremena, mimo svih zakona?! Čuj test znanja iz knjige koju je on napisao? Jbni diktator i lopina.. I čuj plata 6000? Ma molim? Misliš da on živi od plate?? E svašta....
Jesi li ti ikada zavirio u Zakon o radu? Jel' znaš šta je plata uopšte? Plata se ne odnosi na slobodno vrijeme zaposlenih? Ne može interni pravni akt preduzeća biti jači od Zakona.. To što taj diktator koristi činjenicu da u toj opštini vlada svim aktivnim firmama, te na osnovu toga određuje slobodno vrijeme i navike zaposlenih govori samo jedno o njemu.. Da je ljudska vaška i ništa više.. Ah da.. to za Bakira... nasmija me.. :)
Prikaži sve komentare (181)