Joo izdaje opasne. Ma nemoguće. Ovdje? Nema šanse. E da je pameti, nekad, a bgm i sad pa da vam i povjerujemo. Negdje. Ovdje, teško. Proklet bio izdajica svoje domovine, ee to nije tačno, lijepa pjesmice. Izdajica naj ti bolje prođe. Rat i brat.
56 mlrd kažeš? I plus još ova sića od 17 poslije. Joj koliko je to nula. E pa nema te matematičke operacije da to ovdje ugradi i opravda. Nema ni te pozitivne nule, nažalost. Ja vidjela te pare nisam, ni izdaleka. Negdje su, pod ključom. Za ne daj Bože. Su to ri na, baš koska, siromašna i tanka, ali izdaleka primamljiva. Tačno
O ti, drinski, previše igrača pominješ. Bijesni arapi mogu da se slikaju, što se mene tiče. Nek počiste svoje dvorište, a i malo šire. Hvala im za pomoć, kao i svim drugim državama svijeta. Susjedi, komšije, ooo, bilo je svašta. Veoma složeno, veoma. Rekoh već, rat-brat. I šta je taj tanak led? Eto tvoje viđenje. Džamije i kampovi, u istoj rečenici? Pa drinski, ne treba čovjeku nikakav objekat za bilo šta, pozitivno ili negativno. Oprostiti? Nama? Zbunio si me.
Prikaži sve komentare (293)