Izvan terena ljudina, idol, humanista, za svaki respek! Na terenu igracina, ali jako bahat, skrt, sebican, zbog cega ga i ne volim. Na terenu nikad nece biti sto je npr. Gerrard u Liverpulu, Del Piero i Juventusu, Raul u Realu, Puyol u Bareceloni...itd itd. Covjek je izvan terena, ali na terenu je druga slika. Pa evo prije par kola, ljuti se na saigraca sto nije pustio njemu da da gol, a isto kolo Messi kad se vodi mrtva trka za najboljeg strijelca Spanije, pusta Neymaru da puca penal, Ronaldo bi se prije ubio nego to dopustio. To je razlog zasto ga mnogi ne vole.
Mnogi ga mrze zbog njegove arogancije, ali mnogo puta je pokazao na terenu da je isto veliki čovjek, kad je navijača na utakmici pogodio u glavu prilikom ispucavanja lopte prišao mu je poslje utakmice i dao svoj dres, npr protiv Chelsea 5-6 minuta pričao sa navijačem koji je uletio na teren :) Zašto pamtimo samo loše njegove trenutke na terenu, naravno svakome pukne film, al' i oni su ljudi a ne roboti :)
To je sve odnos sa navijacima njegov, tu sam rekao da je covjek...na terenu gdje se igra lopta, izmedju igraca, saigraca, je druga prica, to sam napisao gore iznad.
Prikaži sve komentare (106)