ovaj klix je leglo licemjerja i frustracija ...... alo koji vam je q više ? morate li sve zagaditi nacionalizmom i u svemu prebrojavati krvna zrnca ? evo , šta konkretno ima loše u ovome što je neko iskazao poštovanje nevino poubijanim studentima , i zašto je važno jesu oni kršćani , muslimani , budisti ili marsovci ???? jel bitno , u mostaru za njih , u SA za palestince ? ne smeta mi ni jedno ni drugo , niti se uzbuđujem zbog toga btw ..... za ovu žutu dugačku zgradu lijevo me vežu jako lijepe uspomene s faksa ;)
jedan od rijetkih normalnih komentara ovdje. brate mili, sta je ovo?! cujes neko odaje pocast nekim zrtvama i sta prvo pitas - koje su vjere ti sto odaju pocast, a koje su vjere ti kojima se pocast odaje? iste vjere?! e, onda treba to sistematski popljuvati. ma trebalo je nama baciti atomsku. sravniti k'o nagasiki. pa sto ne pogine neka crkne od radijacije. boze, kakvi zatucani bilmezi! gadi mi se gdje i s kim zivim! brate fini, tebi lijep pozdrav. btw, ne upratih prije da si studirao u mom divnom gradu ;)
fakat , da nije žalosno bilo bi smiješno ..... ma ide prebrojavanje krvnih zrnaca na višem naprednom nivou , ne bi ga se postidili ni za vrijeme aparthejda ili trećeg Reicha .... ali nažalost , izgleda da su u većini i to velikoj.... zatucano, ksenofobično , u strahu od drugog i drugačijeg i ograničeno ko balkon .... i meni se često zgadi život kad vidim gdje živim i sa kakvim ljudima sam okružen , ali nemam namjeru mjenjati stavove i ***avaću ih kad god mogu i pucati im kontru jesam , studirao sam pred kraj devedesetih u predivnom Mostaru i mogu reću da su mi to bile možda i najljepše godine u životu , i i iz sveg srca želim da mu se vrati nekadašnji sjaj . i za tebe veliki pozdrav i mahanje :)
Prikaži sve komentare (80)