Pogledajte obiljezja koja nose ovi iz vatikana, izucite malo proces ceremonije koja se desava u vatikanu pa cete se iafurati kada vidite da se u toj ceremoniji moli i kipovima, i mrtvom papi koji je u zlatnom kalupu, prolazi kroz kapije koje kao cistw id grjeha i ulazi u sobe gdje je iscrtan lik Boga na plafonu, a fino u Bibliji im stoji da se ne mole kipovima, a pogotovo da pokusavaju slikati lik Boga, nista ovo ne izmisljam istrazite ili obidjite vatikan pa vidite sami sta se tamo radi i kolilo crkva zapravo prati ucenje Biblije... pa usporedite.
Eh, idemo ovako, kad ste samo slijepi evo da vam fino napisem 1 na 1 neke stvari. Pa razmisli sam o njima i tebi slicni. Pa kaze: Biblija o jednoci Boga, za one koji tvrde da je Isus Bog: Čuj, Izraele! Jahve je Bog naš, Jahve je jedan! Ponovljen zakon 6 "Što me zoveš dobrim? Nitko nije dobar doli Bog jedini! Marko 10 Jahve, nema takvoga kakav si ti, niti ima Boga osim tebe, po svemu što smo ušima svojim čuli. 1. Ljetopisa 17 itd. itd. Biblija o svinjetini: Na grobovima stanuju i noće na skrovitim mjestima,jedu svinjetinu,meću u zdjelu jela nečista. (Biblija, Izaija,65.4) ...pritom jedu meso svinjeće nečisto, miševe; svi će izginuti, veli Gospod. (Biblija, Izaija,66.17) A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen,ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti, niti se njhove strvine doticati - za vas su one nečiste. (Biblija, Levitski zakon 11:7,8) Biblija o alkoholu: “Vino je podrugljivo, opojno piće bučno, i koga god ono zavede, taj nije mudar” (Mudre izre
“Vino je podrugljivo, opojno piće bučno, i koga god ono zavede, taj nije mudar” (Mudre izreke 20:1). “Vino i mošt pomućuju razum” (Hošea 4:11) Pametan čovjek vidi zlo i skloni se, a ludi idu dalje i trpe kaznu” (Mudre izreke 22:3) I ne opijajte se vinom, jer u tome leži propast, već se punite Duhom . (Efežanima 5,18 KS) Nije za kraljeve, Lemuele, ne pristaje kraljevima vino piti, ni glavarima piće opojno, da u piću ne zaborave zakona i prevrnu pravo nevoljnicima. (Izreke 30,4.5)
Prikaži sve komentare (323)