Cisto sumljam u ovaj zvanici izvjestaj, pazi nakon 2-3 dana da se otkrije uzrok?? tako brzo nakon pada izjavljuje se da VJEROVATNO nema prezivjelih sto je tek kasnije potvrdjeno, tako brzo su nasli jednu crnu kutiju a drugu sa podatcima leta nisu, tako brzo su pale dionice Luftansa i Airbusa. Cuj blokada vrata nema coda, stisno onaj dugme koje obara avion :S gdje to ima? mirno dise na snimku onaj moli da otvori, ja glupe price...! Prije bi reko da su francuzi krivi za obaranje aviona il je neki kvar pa je najbolje smislit neku pricu i svalit na nekog radi eventualnih politickih ili ekonomskih posljedica. Pilot ne moze bit svako, moras bit 100% zdrav i normalan i nema provlacenja nit skrivanja nekih podataka, odgovornost je u pitanju i to ne moze svako. Svi smo mi u depresijama i ljubavnim problemima al ovo su price za malu djecu.
e tu sam te ceko da mi nadjes gramaticku gresku, to je bitno da znam u cemu grijesim. Drago mi je radi tebe sto imas sredjen zivot mada si isto ko i svi mi ovdje. A gdje ti to zivis, "u Svecku" ? :D druze najmanje narod odlucuje u sredjivanju drzave
druze koji je tvoj problem? :D sto si se okomio na mene da nisi i ti u depresijama kakvim? Imam pravo na svoje misljenje i komentar a tebi ako smeta to je tvoj problem. Draze mi je sad sto sam napiso sumljam nego da sam prostak ko ti i da psujem hranu, meni naso pricat o papanluku i o neobrazovanju, bolje ti je pogledaj malo sebe, jel te to ulica odgajala?
Prikaži sve komentare (100)