Još malo pa ćemo znati imamo li se čemu nadati. Dobiju li Tino, Avdija ili Anel minutu protiv Andore ili Austrije onda će mo ih gledati i protiv Izraela i možemo zaboraviti EP. Ova trojica su do sad dokazali da su obični škart, da nisu do sad bi se prodali.
Nemoj tako. Vrsajevic? 29 godina. Standardni u Hajduku. Uvijek daje 100%. Vrijednost 1,76 Mill. £. Ne sjecam se da je izravno bio kriv za neki gol. Boljeg desnog beka u ovome trenutku nemamo. Mujdza? 30 godina. Vec 2 godine ne uspijeva biti standardni u Frajburgu. Rijetko igra. Cijena 1,54 Mill. £ Zamjena za Vrsajevica. Anel Hadzic. 25 godina, odigrao. U oba zadnja navrata odigrao na pozicijama koje nisu njegove i nije podbacio. Naprotiv! U Welsu sam ga gledao uzivo. Vrlo skroman i vrijedan decko. Zamjena za Besica.
Nakon SP za Avdiju je bila ponuda od 100 hiljada eura iz tamo nekog moldavskog kluba i to mu je tržišna cijena. Izbor između njega i Mujdže zavisi samo o tome je li Mujdži jedna noga zdrava. Nakon SP Anel je iz osrednjeg kluba prešao u lošiji. Kakve veze ima što mu je 25 godina kad nikad neće biti igrač od njega. Smotani Tino je iz Standarda došao u Hajduk pa u reprezentaciju, a onda zamalo u Inter!
Prikaži sve komentare (46)