To nesto "Mjesanac", kako negdje procitah... Strasno!!! Pa pas moze biti mjesanac a Goran je bio COVJEK! I to komsije muslimani i Caco...Caco je radio na svoju ruku, vodio i muslimane...Nakraju krajeva, ovadsnji su ga likvidirali.... Mjesanac?!?! Fuj,stvarno...Nasa prednost je u tome sto odlicno poznajemo i postujemo,mnogo vise od vas velikih Srba i velikih Muslimana i velikih Hrvata ( od 92. na ovamo )
Neka ih, koliko znaju toliko savrsene zivote vode na drustvenim mrezama od jutra do mraka...I natezu se,ko je veci fasista...Fuj!
Od_topole,drzi se ti ravnogorskog pokreta...Srbi koje ja poznajem su cestiti ljudi a znam ih mnogo...Rodila me Srpkinja, na kraju krajeva.Srbijanka...I ovdje bila i gladna i zedna i gola i bosa....Pazi,cestita Srpkinja...Srbi poput tebe su sramota srpskog naroda i da si pametan kao sto nisi,2m strika mjera bi ti bili....LAjes kao pas,sakriven iza Nick-a a pod pravim imenom,manji bi bio od makovog zrna. Totalno sam apoliticna ali ovakve stvari me iz papuca izbace.Heroj li si?Ko si, sta si?Panj bukvin.Neotesan...PUn mrznje,zlobe i zla...Tesko zemlji koja te drzi...
Prikaži sve komentare (210)