Cak ni Susic ne moze iz HNL-a. Kao i njega, zao mi je svih nasih fudbalera koji igraju u HNL i koji si tim potezom uniste karijere. Kao i bezbroj drugih nasih igraca koje ta liga proguta i ispljune u drugoligaske ili nizerazredne klubove u Turskoj onda kad im ti igraci vise ne koriste. Susic ima veliki potencijal ali nece ga nikad iskoristit igrajuci za Hajduk u kojem ce samo da stagnira.
On ima potencijal za kupit sijeno, ni za kosidbe nije a kamo li za fudbala. I Spahic je igrao u hnl-u pa sto ne propade? Zato sto ima kvalitet jarane
@ahmo42 Nisi ti mene shvatio. Govorim o igracima koji dolaze iz BiH. Spahic je iz Dubrovnika, imao je HR drzavljanstvo. Ne svrstajem njega, Hrgovica itd u tu grupu. Radi se o izrabljivanju BH igraca i ta liga ih unisti. Primjera radi, Hajduk nikad nije Ibricica htjeo pustit. Stavljao mu ostetu tri puta vecu od nmjegove vrijednosti.. tako je i sa ostalim. Sto se Susica tice, mali je dobar igrac koji je prevazisao Hajduk i HNL. On je sin Seje Susica koji je bio veci fudbalski talenat pet puta od Safeta. Bar po genetici Susic ima potecnijal.
Prikaži sve komentare (52)