Cionisti su zlo covjecanstva, njihova sveta knjiga sve druge naziva svinjama, psima a zene ne jevrejke kurvama, a za njih kazu da su rasa izad svih i da su bogovi Oni su najvece rak rana ljudskog roda, nisu bez razloga protjerivani kroz cijelu ljudsku istoriju
bella_ciao nadji mi ovo u Bibliji i Kuranu: Sve žene ne-jevrejskog roda i vrste Jevreji nazivaju ŠIKSAMA. A za šta ih “odabrani” smatraju, najbolje citira njihov Talmud – knjiga uzvišena: -Eben Haezar: “Sve ne-jevrejke su kurve” -Abhodah Zarah, 15B: “Predložite hrišæanima da imaju seksualni odnos sa životinjama”. -Abhodah Zarah, 22A: “Osumnjiciite hrišcane za snošaj sa životinjama”. Baba Mezia, 114B: “Jevreje zvati ljudskim bicima, ali ne-Jevreji nisu ljudi. Oni su zvijeri”. -Ereget Raschi Erod, 22;30: “Akum je kao pas. O da, spisi uce da više poštujete psa nego ne-Jevreja”. -Kerithut, 6B: “Jevreje zvati ljudima, hrišcane ne zvati ljudima”. Orach Chaiim, 57;6A: “Hrišæane sažaljevati ništa više nego bolesne svinje”. -Sanhedrin, 74B: “Seksualni snošaj hrišcana je isti kao kod zveri”. -Kethuboth, 3B: “Soj hrišcana je vredan kao i soj zveri”. -Kidduschim, 68A: “Hrišcani kao ljudi su obiène guzice”. -Abhodah Zarah, 22B: “Hrišæani su necisti jer nisu na Sinajskoj gori”.
bella_ciao AH DA NE SEREM , jer ako serem onda ti jedes ono sto ja serem :):) jer ti upravo to kozumiras sto ja serem :):):)
Prikaži sve komentare (104)