:-( Dusica mala pretuzno da vec sad mora da se bori za zivot. Naravno da cemo pomoci, kao i uvjek do sad, kolko ko moze svaka ta marka nama i ne znaci puno, ali njoj zivot znaci, Sretno mala princezice i da dobijes ovu bitku.
Stvarno je ovo jadno. Umjesto da osiguranje obuhvati sve troskove, neciji zivot mora zavisiti od dobre volje ljudi ili sms poruka. Ne shvatam zasto se u osiguranje ne uvrste ovakvi slucajevi, nema ih puno, to je par miliona eura godisnje, a ne stalno da djeca moraju strepiti hoce li se prikupiti pomoc ili ne. Ako mogu izdvojiti stotine miliona za razne gluposti, sto ne izdvoje i za osiguranje ovakvih slucajeva, a ne da stalno ljudski zivoti zavise od necije milosti.
Potpisujem sve od rijeci do rijeci, slazem se s tobom. I dobro si pitanje postavio ZASTO se ne odvoji, i ja se to isto pitam. Zamisli samo kako je tim roditeljima, dovoljno sto strepe za zivot djeteta jos moraju da misle hoce li se skupiti dovoljno novca, uzas stvarno. A i sami smo svjedoci, na kakve se sve gluposti odvajaju pare. A valjda je to tako sto nas vode debili, koji su se nakrali para pa ne znaju kako je to kad moras da kupujes zivot. :-(
Prikaži sve komentare (15)