cuj pogubljenja cin osvete?! pogubljenje treba da bude rezultat pravosnazne presude nakon provedenog sudskog postupka. jedna drzava ne bi trebalo sebi da dozvoli da uopste pogubljenje dovodi u kontekst bilo kakve osvete. ova zena je ucinila zlocin. ako je kazna za to pogubljenje - ok. ali kao osveta za drugi zlocin, e to vec nikako nije ok. to nije primjereno bilo kojoj normalnoj drzavi na svijetu.
duso moja, meni je bilo jasno u kakvom svijetu zivim jos s pet godina kada sam roditelje smarala nemogucim pitanjima i konstatacijama... zato na vrijeme shvatis da treba da imas svoj svijet i oko njega kineski zid, sto bi bora rekao, i da tu pustas samo ljude s kojima si na istoj talasnoj duzini. znam da je svijet pun debila ogranicene pameti, a neogranicene mrznje koji se uz put zaklinju u boga. licemjerje prezirem. a oni preziru istinu. odatle minusi koje ne fermam. iskreno, syebala bih se da se ovakvo mrziteljsko drustvo slaze sa mnom. znala bih da sam otisla u pm... :D dok je minusa, znam da sam jos normalna :))))
dusa mila, ako si ti pitanja poceo postavljati sa sesnaest, vjeruj da to nije normalno, ma sta ti mama govorila o tome. ona tebe jako voli i nikada ti ne bi rekla neke stvari, ali znas ono kad su ti u skoli govorili debilu... to je zato sto ti je to medicinska dijagnoza, a ne da te uvrijede. obicno to roditelji kriju od djece i kazu da ono "samo malo kasni"... prosjecno intelignetno dijete pocinje s radoznalim pitanjima u predskolskoj dobi. sto je tebi, jadnicku, nepojmljivo. bas tuzno.
Prikaži sve komentare (127)