Trebali su je prvo prodati dzelatu, a ovaj ju je trebao vise piuta silovati posto mu pripada, onda ju je mogao prodati prijateljima cuvarima u zatvoru da i oni urade isto i na kraju je fino zapale. A ako sad neko misli da je to perverzno, bolesno, bezboznicki i to: pa to bi idilOTI sa njom uradili da je "s druge strane".
a ti vidim zdusno podrzavas idilove metode, cak se slazes s njima, dovodis u istu ravan i zagovaras da i ostatak svijeta bude popout idila, kojeg se, toboze, zgrazavas... ako nekog prezires, ne shvatam potrebu da padas na njegov nivo i cinis sve ono sto kod takvog prezires, osim ako ti se potajice takve metode ludo svidjaju. u svakom slucaju, ovim komentarom si vec dosta toga rekao o sebi.
vinja, prosto si me zastidila. Nazalost ove pojave ne poznaju nista sto je normalno. Sto svaki dan pokazuju svojim djelima. Tako da mislim da je moja ideja dobar pocetak za nekog ko ima jos bolesniji mozak da razradi neki dublji plan mucenja. A jos bitnija stvar: idilOTI priznaju robstvo, zato sam rekao prodati dzelatu. Mozda pocnu razmisljati o zivotu kao necem vrijednom. A sto se cinjenice tice da je odvratna k'o lopov, te da je normalan muskarac ne bi pozelio ni nakon dvije godine pustog otoka: pa idilOTI nisu normalni muskarci, oni nisu nadimak kozojedi dobili uzalud.
Prikaži sve komentare (127)