Ovaj klix je čisto pro-hrvatski portal, što nije čudno kada su vlasnici hrvati. Zasipaju nas vijestima iz Hrvatske i žele da osjećamo euforiju za sve hrvatsko. Kada su u pitanju muslimanski interesi onda to sasijecaju u korijenu ukidanjem komentara i pisanjem islamofobičnih tekstova, te paljenjem nekih svijeća za parižane. Zaista ne mogu da vjerujem da bošnjaci dopuštaju da im hrvati kreiraju sliku javnosti na ovako lukav način.
Ma znam, ali postoje naivni ljudi koji povjeruju u sve što pročitaju. Nevjerovatno je da je ovako pro-hrvatski najčitaniji među bošnjacima. Nemam ništa protiv Hrvatske, al' što je previše previše je. Npr. sjetim se koliko su potencirali Prosinečkog za selektora, nijedan tekst o drugim kandidatima. Koliko sve muslimansko nazivaju terorističkim. Ukidaju komentare muslimanskim komentarima. Podstiču na neko paljenje svijeća.....
...mundunja...istina je neđe između hrvatskih, srpskih i bošnjačkih medijskih laži...u suprotnom, samo biraš "čiji" će te lagati ko bekana vodati.
Prikaži sve komentare (133)